Програма

Претстојни настани

01-12-2019

LD Pistolero

Младински Културен Центар

05-12-2019

Мугер Фугер и ГоТра „Во ова време“

Младински Културен Центар

06-12-2019

Лузер Фест

Младински Културен Центар

07-12-2019 - 08-12-2019

Таксират #21

VIP Arena

08-12-2019 - 09-12-2019

Sven Väth на Таксират #21

VIP Arena

Завршени настани

24-10-2019

El Chapulin solo ( Manu Chao acoustic)

Младински Културен Центар

06-06-2019

Андре Риу – за прв пат во живо во Македонија!

VIP Арена Борис Трајковски

08-12-2018

Таксират #20

VIP Арена Борис Трајковски

07-12-2018

ЛУЗЕР ФЕСТ

Младински Културен Центар

06-12-2018

Киборг

Младински Културен Центар

04-12-2018

At The Gates

Младински Културен Центар

03-12-2018 - 04-12-2018

Рамбо Амадеус

Младински Културен Центар

02-12-2018

Страјк

Младински Културен Центар

29-11-2018

Д-р НЕЛЕ Карајлиќ

Младински Културен Центар

29-11-2018 - 01-12-2018

ПИН 2018

Младински Културен Центар

29-07-2018

Inner Circle

Младински Културен Центар

31-05-2018

Peter Bence

Македонска Филхармонија

29-05-2018

Gogol Bordello

Младински Културен Центар

06-05-2018

Akua Naru

Младински Културен Центар

11-04-2018

Lord of the Dance

ВИП Арена Борис Трајковски

30-03-2018

Këpurdhat

Младински Културен Центар

27-03-2018

Laibach

Младински Културен Центар

27-02-2018

Kraftwerk

ВИП Арена Борис Трајковски