Билети

Претстојни настани

Tricky - Taksirat Festival 2021

05-05-2021

Соло концерт на Трики – Таксират #23

Младински Културен Центар

25-11-2021 - 27-11-2021

ПИН конференција и шоукејс – Таксират #23

Младински Културен Центар

07-12-2021

Таксират Фестивал #23

СЦ Борис Трајковски

MkTickets е онлајн компанија за продажба на билети во Македонија и како таква работи со голем професионализам. Нашиот систем за продажба на билети нуди професионална администрација и дистрибуција на билети на територијата на Македонија.

MkTickets користи свој тикетинг софтвер кој е базиран на нашето долгогодишно искуство од работа на музички, спортски и други настани од областа на културата. Софтверот ги вклучува сите аспекти во процесот на администрација и дистрибуција на билети како:

 • Директна продажба ( Интернет, Инфо канцеларија, Продажно место)
 • Дистрибуција ( Соработка помегу претпријатија)
 • Организација на настани
 • Места или локација на настани
 • Контрола на врата ( проверка на билети со баркод читачи)

Системот за продажба на билети е базиран единствено на веб апликација и на интернетот како алатка за комуникација. Системот е респореден низ цела територија на Македонија и функционира низ централизиран систем на интернет,инфо центри и продажни места низ кои клиентите можат да направат резервации и да купат билети за сите настани 24/7. Централизираниот систем ја комбинира комплетната понуда на сите промотери, арени и спортски компании.

Ние ги спојуваме милионите фанови секоја година со најдобрите концерти, со најбараните спортски настани и оние фамилијарни настани кои се случуваат еднаш во животот.

Контакт: contact@mktickets.mk

Продажни места Таксират 22

Скопје: 

 • Literatura.mk – ул.Македонија | пон-нед 9:00-21:00
 • Literatura.mk – Skopje City Mall | пон-нед 10:00-22:00 |
 • Literatura.mk – Ramstore Mall | пон-нед 10:00 – 22:00 |
 • Literatura.mk – ГТЦ приземје | пон-нед 9:00-21:00 |
 • Literatura.mk – ТЦ Буњаковец 9:00-21:00 |
 • Универзална Сала – Бул. Партизански одреди бб | 8:00-20:00 |
 • Tobako Shop Expanda – Skopje City Mall | пон-нед 10:00-22:00|
 • Младински Културен Центар |кеј Димитар Влахов бр. 15|вто– саб 13:00 – 20:00|Контакт: 071 305 695
 • Кафе Браво| ТЦ Буњаковец 2-кат |пон-нед 10:00 – 00:00|

Куманово:

 • Кафе бар Агора – T.Ц. Гарнизон | пон-нед 8:00-1:00

Тетово:

 • Тобако Монако – ул.Илинденска бр.176 | пон-нед 6:00-24:00 | Контакт: 070 428 307
 • Гранд Тобако – ул.29 Ноември бр.107 лок 2 | пон-саб 8:00-20:00, нед 8:00-14:00 | Контакт: 070 428 307

Гостивар:

 • Вона Пет – ул.Живко Брајковски бр.15 | пон-пет 9:00-17:00 | Контакт: 078 399 228

Велес: 

 • Унисон – ул.Благој Ѓорев бр.9 | пон-пет 9:00-17:00 | Контакт: 070 375 887

Битола: 

 • Literatura.mk – Широк Сокак бр.40 |  пон-нед 9:00-21:00

Прилеп:

 • T.A. Бран – ул.Пере Тошев бр.75 | пон-саб 8:30-19:30 | Контакт: 048 411-188

Охрид:

 • Т.А. Вис Пој – ул.Македонски Просветители бр.7 (наспроти Основен Суд) | пон-пет 20:00-17:00, саб 9:00-16:00

Кичево:

 • T.A. Меридијан – бул.Ослободување лок.8 | пон-пет 9:00-17:00, саб 9:00-14:00 |  Контакт: 070 355 600