22-12-2020

Yon е 25-годишен кантавтор од Скопје кој ја откри љубовта кон создавање музика набрзо откако почна да учи да свири гитира на 16 години. Оттогаш тој пробува и создава нови стилови за да ја достигне својата креативна ширина и својот постојан артистички развој. По создавањето на еден сет песни кои Yon ги сметаше за доволно добро спакувани за тој да се претстави пред публиката, тој почна со живи настапи. “Got Me All Down“, е новата песна на Yon, која за прв пат во живо беше изведена на ПИН ТВ.

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате неговиот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook