04-11-2019

Домаќините меѓу траперите и музичката констелација МВРСВР,  индивидуално познати како Донплеја – директорот на МВРСВР, Бон Праскиза – своевремен доајен на камсерството, Секси Марса од Тафталиџе и Принцес Донатсу како претставничка на погордиот пол заедно ќе го делат микрофонот на вториот стејџ на главната сцена на Таксират 21.