15-12-2020

Таксират и ПИН ја продолжуваат својата најважна мисија – промоција на најквалитетните домашни и странски музички изведувачи. Целосните концерти на ПИН музичките изведувачи ќе може да се гледаат во текот на цел декември – месец традиционално резервиран за Таксират Фестивал!

MOLCHAT DOMA (BY); DJAIKOVSKI (MK); ATNA (DE); FULU MIZIKI (CG); ALEXIA C (GR); BERNAYS PROPAGANDA (MK); BOHEMIAN CRISTAL INSTRUMENT (CZ); CHE SUDAKA (ES); VYDRAPENA BUZIRKA PUNK SYSTEM (SK); SUPERHIKS (MK); SHELTER BOY (DE); GUACAYO (DE); DZAMBO AGUSEVI ORCHESTRA (MK); YON IDY(MK); TOKA SHITET(MK); FUNKY FRESH (MK); ANTONIE VESKOVSKI (MK); LJUBOJNA (MK), PERIJA (MK); CROOK THE KID (CA), CUT YOUR NIPPLE (MK)

Концертите ќе може да се гледаат на: