23-12-2020

Суперхикс е македонска ска-панк група со реге, латино, џез, свинг и балкански музички влијанија. Добиваат меѓународна слава откако се појавуваат на MTV Франција, MTV Израел, а исто така се првиот македонски бенд што се најде на топ листата на MTV Adria. Во својата кариера, „Суперхикс“ ја делат сцената со големи имиња од светската музичка сцена, како: Ману Чао и Радио Бемба Саунд Систем, Хаус Оф Пеин, Грин Деј, Феит Но Мор,Д Хајвс, Гогол Бордело и многу други.

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook