18-11-2019

На огромно задоволство и мала доза на тага, соло концертот на ЛД Пистолеро, кој е закажан на 1-ви декември во МКЦ  е распродаден.  По шест години од првиот соло албум „После мостот“, во мај годинава тој го издаде својот нов студиски албум, „Далеку“, кој беше распродаден истиот ден.