09-10-2019

Македонскиот рапер „ЛД Пистолеро“ на 1-ви декемеври во Младински Културен Центар во Скопје ќе одржи самостоен концерт во склоп на Таксират 21. По шест години од првиот соло албум „После мостот“ и само неколку месеци од новиот, „ЛД Пистолеро“ го гази пристојниот пекол на секојдневието и нè носи „Далеку“.

Влезниците за настанот може да ги најдете во продажната мрежа на MkTickets и на следниот линк.