14-11-2019

Таткото на рејверските афтерпартиња „Папа Свен“, за затворање на Таксират Фестивал 21.

Магионичар кој повеќе од 35 години ја изведува својата илузија исклучиво на грамофони.

На 8-ми декември Свет Ват ќе ја изведе својата незаборавна возбудлива магија со долг целовечерен сет во СЦ Борис Трајковски.

Да го превртиме Скопје наопаку!

Билети од денес во продажба по промотивни цени на следниот линк.