16-12-2020

Звуците на Guacayo се исполнети со дрзок поп, реге, даб и хип-хоп и се спојуваат во свеж инди звук. Иако игриви, песните се исполнети со текстови кои допираат сериозни теми. Нивното ново EP „Lemonade“ се занимава со карантински искуства и авантуристички патувања.

Нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ може да го гледате на: