29-12-2020

Фанки Фреш е хип-хоп и фанк колектив, посветен тим со редовни настапи низ Скопје и Македонија. Вечер ги слушаме Чваре, Гоце и Страјк на ПИН ТВ.

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook