21-11-2019

Моќниот звук на настапите во живо, миксот со традиционалното и текстовите на наш јазик ги ставаат во категорија – the best of Macedonia.

Етно метал бенд, Верка, кои се потпишуваат зад три студиски албуми ќе го отворат Таксират фестивал #21, на 7-ми декември во СЦ Борис Трајковски.