27-12-2020

Со успешна музичка кариера веќе две децении, Кирил Џајковски е без сомнение еден од најценетите музички уметници од балканскиот регион. Џајковски е добро познат по неговото спојување на електронска со традиционална македонска музика.

 

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате неговиот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook