27-12-2020

Crook the Kid е хип-хоп артист кој доаѓа од град во Канада со околу 500 жители, но својот талент успева да го покаже пред илјадници кога настапува на Ottawa Bluesfest – фестивал на кој присуствуваат околу 300.000 посетители секоја година.

 

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате неговиот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook