05-11-2022

Билетите за овогодинешната главна вечер на Таксират Фестивал се достапни во продажба и тоа со првата, најповолна цена: 700 денари. Оваа промотивна понуда е ограничена и важи само за првите 1000 билети, а можете да ги набавите онлајн и на продажните места на МкТикетс.

На 7 декември, во Арена Борис Трајковски не’ очекува финалниот настан со кој го затвораме 24тото издание на ТАКСИРАТ. Првиот изведувач е веќе објавен, а следуваат уште многу новости за оваа вечер кои ќе бидат наскоро објавени ТУКА.

Подготви се и како никогаш досега: ПРЕВРТИ ГО СКОПЈЕ НАОПАКУ!