25-12-2020

Некои велат „премногу ПОП да биде алтернативно, и премногу алтернативно да биде комерцијално“. Straight to the point! Без калкулатор во граден кош и без пардон кон било која власт, Бернајс пропаганда жонглираат и пливаат во сите музички стилови и жанрови, со исправена глава – “над вода“.

Идеологија: чесен живот.
Непријател: Едвард Бернајс…
Оружје: “љубовни” песни

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook