16-12-2020

Волшебно и нежно, германското алт-поп дуо ÄTNA во текот на изминатите неколку години ги избриша коридорите на џезот, електропоп-от и нео-класиката. Ги опишуваат како Fever Ray да се сретнала со Grimes во грандиозната Кралска опера во Лондон.

Нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ може да го гледате на: