06-05-2018

20ката на #Таксират ја одбележавме и со фантастичниот концерт на AKUA NARU за затворањето на Прво па женско 6! Фала ви akua naru, Tiiiit! Inc., #ППЖ, Младински Културен Центар и сите кои вчера бевте дел од концертот. <3 Фотограф: Кристијан Караџовски