Новости

Tricky - Taksirat Festival 2021

28-04-2021

Пионерот на британскиот трип-хоп звук – TRICKY се враќа на ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ #23

Tricky • соло концерт • Таксират #23 Еден од најкреативните музичари и визионери, пионерот на британскиот трип-хоп звук – Tricky, го вклучи Скопје како дел од својата европска турнеја. На… View Article

cut your nipple the jungle book

04-03-2021

ДЕБИ АЛБУМОТ НА CUT YOUR NIPPLE Е ДОСТАПЕН НА СИТЕ ДИГИТАЛНИ ПЛАТФОРМИ

По промоцијата на првиот сингл „What We Stand For”, победниците на Лузер Фест 2019 – Cut Your Nipple го издаваат својот прв студиски албум под етикетата на Пасворд Продакшн. „Тhe… View Article

25-02-2021

CUT YOUR NIPPLE ГО ПРОМОВИРААТ ПРВИОТ СИНГЛ ОД ДЕБИ АЛБУМОТ “THE JUNGLE BOOK”

Победниците на Лузер Фест 2019, Cut Your Nipple, денес го промовираат својот прв сингл “What we stand for” од деби албумот “The Jungle Book” Повеќе од една декада, Лузер Фест… View Article