27-02-2018

ВИП Арена Борис Трајковски влез : 19:30, старт : 20:30

MKTickets Logo

Купи карта online
ЦЕНИ НА БИЛЕТИ:

Стоење: 1.000 – 1.200 денари

Трибини (седење): 1.000 – 1.600 денари

ВИП: 2.000 денари

Германските пионери на електронската музика, култните KRAFTWERK ќе настапат во Скопје на 27-ми февруари 2018 година во Вип Арена „Борис Трајковски“, со извонредниот 3D концерт од нивната актуелна и исклучително успешна светска турнеја. Влезот за посетителите ќе биде отворен во 19:30 часот, а почетокот на концертот е закажан во 20:30 часот.

KRAFTWERK е една од највлијателните и најзначајните електронски групи во светот чие музичко наследство е легендарно и вонвременско! Како предводник на експерименталната сцена, со својата визија за иднината KRAFTWERK ја создаде музичката подлога за дигиталната ера на 21-виот век. Музиката на KRAFTWERK изврши огромно влијание врз цел спектар на музички жанрови, а поради пресудното влијание и применливоста на електрониката во музиката тие важат за бендот без кој модерната музика денес не би звучела исто.

 

Локација и цена

Event venue
Важно

* строго ограничен капацитет (6.000 посетители);
* ограничување во продажбата на НАЈМНОГУ 4 БИЛЕТИ ПО КУПУВАЧ!

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ:
ПАРТЕР (стоење) 1000 ден.
ФАН ПИТ (стоење) 1200 ден.
БЛОК 5, 6, 10 и 11 1300 ден.
БЛОК 3, 4 и 12 1500 ден.
БЛОК 7, 8 и 9 1600 ден.