29-11-2018

Младински Културен Центар 20:00 - 23:00

MKTickets Logo

Купи карта online
ЦЕНИ НА БИЛЕТИ:

Претпродажба: 500 денари;
На врата: 700 денари.

По 20 години легендата се враќа на сцена и доаѓа во Скопје со концерт за отворањето на јубилејниот ТАКСИРАТ #20 👉 Д-р НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ на 29-ти ноември, во МКЦ!

Долгата пауза од сценските настапи ја прекина годинава со турнеја во Канада и С.А.Д. па следуваше и неодамнешниот, спектакуларен концерт во Белград, а оваа зима на наше огромно задоволство, му посакуваме добредојде и во Скопје со концерт за кој Неле вели дека е своевидно „патување низ времето“ на коешто тој го претставува „целокупниот Неле“ и оној од „Забрањено пушење“ и оној од бендот „No smoking orchestra“ и некои нови остварувања.

Билетите од утре (19.10.) на сите благајни на МкТикетс и онлајн.

Продажни места

СКОПЈЕ

 • Југотон, ГТЦ 1ви кат | Контакт: 2 323 9860 | пон-пет: 09-21ч. / саб: 09-15ч.
 • Универзална Сала, бул. Партизански одреди бб | Контакт: 2 324 5614 | пон-пет: 12-20ч.
 • Т. А. Атлантик Турс, ул. Стале Попов 9 | Контакт: 2 3109 825 // 2 3109 826 | пон-пет: 09-21ч. / саб: 09-15ч
 • Тобако 2 – Аеродром, бул. Јане Сандански | пон-нед: 07-24ч.
 • Тобако Југодрво, бул. Кочо Рацин 9 (Кај Олимписки Базен) | пон-нед: 07-24ч.
 • Т. А. Атлантис, бул. “Јане Сандански” бр.82/1-12 , Т.Ц Бисер, о.Аеродром | Контакт: +389 2 60 92 212
 • Билетарница МКЦ, кеј Димитар Влахов 15 |вто-саб: 13-20ч.
 • Кафе Браво – Т.Ц. Буњаковец, бул. Партизански Одреди | Контакт: 2 312 9232 | пон-пет: 09-05ч. / саб: 11-05ч. / нед: 20-05ч
 • Рок Кафе Круг – Т.Ц. Бисер Аеродром, ТЦ Бисер | Контакт: 2 2451 081 | пон-нед: 09-01ч.
 • Цвеќарница Розе – Веро 2, Веро 2 | пон-нед: 09-21ч

ШТИП

 • Coffee Lab, Кеј Маршал Тито | Контакт: (032) 605 222 | нед-пет: 08-24ч. / саб: 08-01ч.

ПРИЛЕП

 • T.A. Бран, ул. Пере Тошев 75 | Контакт: (048) 411-188 // (048) 434-606 | пон-пет: 08.30-20.30ч. / саб: 08.30-18ч.

ВЕЛЕС

 • T.A. Атлантис, ул. Стале Попов 9, Скопје 1000 | Контакт: 2 3109 825 // 2 3109 826 | пон-пет: 09-21ч. / саб: 09-15ч.

ГОСТИВАР

 • Вона Пет, ул. Живко Брајковски 15 | Контакт: 078 399 228

СТРУМИЦА

 • Кафе Бар Концепт, ул. Благој Јанков Мучето 30 | Контакт: 075 347 502 | пон-пет: 08-01ч. / саб: 09-01ч.
 • Т.А. Атлантис, ул. Димитар Влахов 18, | Контакт: +389 34 345 212

БИТОЛА

 • Т.А. Ана Турс, Комплекс „Безистен“ | Контакт: (047) 203 580 | пон-пет: 09-16ч. / саб: 09-14ч.
 • Jaгода, Широк сокак 154 | пон-нед: 08-01ч.
 • Кафе бар Радост, ул. Фустани 8 | Контакт: 076 479 006 | пон-нед: 08-01ч.

КАВАДАРЦИ

 • Т.А. Атлантик Турс, ул. Илинденска | Контакт: (043) 420 885 | пон-пет: 09-21ч. / саб: 09-15ч.

ОХРИД

 • Т.А. Глобус Травел, ул. Кузман Јосифовски 2 | Контакт: (046) 611 511 // 078 421 454 | пон-пет: 09-21ч. / саб: 10-20ч.

КОЧАНИ

 • Т.А. Либеро Травел, ул. Теодосија Паунов 16/2, спроти КАМ | Контакт: (033) 272 800 // 072 272 800 | пон-пет: 08.30-20ч. / саб: 09-16ч.