06-05-2018

Младински Културен Центар

Taksirat Festival и Tiiiit! Inc. ви ја претставуваат американската пејачка со светско реноме, фасцинантата AKUA NARU! Една од водечките женски џез хип-хоп вокали, премиерно гостува со концерт во Скопје, кој ќе се одржи на 6-ти мај во МКЦ и во рамки на ПРВО ПА ЖЕНСКО!

🎫 БИЛЕТИ:
500 денари – претпродажба,
600 денари – на врата.

Билетите може да ги набавите во целата продажна мрежа на МкТикетс, како и во:

Билетарница МКЦ,
Кафе-бар Браво,
Баду Бар,
Љубов,
Синдикат

Повеќе на bit.ly/2ETPv9R