25-10-2018

¡ ВОНРЕДНИ ВЕСТИ !! 25.10., четврток:
EL CHAPULIN SOLO 📢 (Manu Chao acoustic) 📢 #TAKSIRAT20 free party во МКЦ!

Онаа најлоша забава
Песните за сите падови
Час патување низ музика
Ние со Ману а Ману сам со гитара.

Aguántame rumba ¡ Aguantanamera ¡
и кога е најмрачниот дел од ноќта… ¡
Не го пропуштај!

нови и некои вечни стихови ¡
Дружба која тера да издржиш сѐ!
Извртените зборови, згрешените животи,
комшиите од плочниците, другарите по таксиратот,
тајните збогувања,
улиците, сокаци,
свадби, погребувања и живот на маргините…

Aguantame Rumba! Преврти го Скопје наопаку!