15-12-2020
Vydrapená Bužírka Punk System – најголемите анти-спорт панк легенди и единствениот панк бенд кој има свој шанкер на бина за да ги служи не само нив, туку и публиката во првите редови!
VBPS е основана на почетокот на новиот милениум како реакција на доминацијата на фитнес клубовите во Словачка, за кои сметаат дека треба да се променат во музички клубови во кои ќе се слуша само VBPS. Најлошиот ден во нивната кариера е 11-ти мај 2002 година, кога словачката национална репрезентација во хокеј на мраз освои златен медал на Светското првенство. По тој ден, бендот започна многу сериозно да размислува за својата мисија и интензивно да свири.
Живели!
Нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ може да го гледате на: