30-10-2019

Во ова време „будење на пролетта“ на 5-ти декември со Мугер Фугер и ГоТра.

Промоција на заедничко творештво, печатено на LP. Еден од најважните македонски музичари на сите времиња, Горан Трајкоски, („Падот на Византија“, „Анастасија“, „Мизар“) и бендот чија музика е звучен одблесок на човековиот примордијален крик, Мугер Фугер, на домашен терен ќе ја резимираат нивна десет годишна соработка.

На 5-ти декември, во МКЦ, концертна и LP промоција на музичкиот проект Мугер Фугер + ГоТра „Во ова време“.
Таксират 21, влез слободен.  300 LP-a во продажба на 5.12.