24-12-2020

Од скромни почетоци во малиот македонски град Струмица до големите светски бини – оркестарот Џамбо Агушеви се искачи на самиот врв на меѓународната музичка сцена. Младиот виртуоз Џамбо, заедно со својот оркестар, со години ја освојува публиката низ цела Европа и пошироко.

Вечер, со почеток од 21 часот, може да го гледате нивниот настап, ексклузивно изработен за Таксират & ПИН ТВ на:

Таксират Фестивал Youtube
Таксират Фестивал Facebook
Pin Music Conference Facebook