AT THE GATES

Локација: МКЦ, Скопје

Датум: 04.12.2018 

„ВЕЧЕР НА ГЛОМАЗНА ПОЕЗИЈА“

Локација: МКЦ, Скопје 

Датум: 03.12.2018 

PETER BENCE 

Локација: Македонска Филхармонија

Датум: 31.05.2018 

GOGOL BORDELLO

Локација: МКЦ, Скопје

Датум: 29.05.2018 

AKUA NARU 

Локација: МКЦ, Скопје 

Датум: 06.05.2018 

Влезниците за сите настани кои ќе се одржат во рамки на ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ се достапни преку продажната мрежа на МКтикетс