ТАКСИРАТ МЕЃУ 10 НАЈДОБРИ ЕВРОПСКИ ФЕСТИВАЛИ

Со огромно задоволство ве известуваме дека ТАКСИРАТ Фестивал е изгласан од страна на фестивалската публика за еден од најдобрите европски фестивали во рамки на European Festival Awards, [...]