SR-TaksiratСо автентичен и вистински романтичен израз вграден во мајсторски ткаени амбиентални ритмови и теми, кои ја зрачат атмосферата од 20 век, присутни во неснимените соништа на Кафка, Sweet Rapscallions се движат од естетиката во ноар филмовите до индустрискиот и авант-поп звукот.