SlobodankaКреативниот ум кој стои позади Win Music Freedom, една од водечките музички платформи која ја опфаќа електронската музика и која успеа за кратко време да го стави Скопје на мапата на светската електронска сцена. Боте е промотер, менаџер и ко-сопственик на клубот Епицентар, кој полека, но сигурно, станува движечка сила на локалната и регионалната клубска сцена.