SilvijСилвиј Скок работи во „Glitterbeat Records“, четири години по ред победник во категоријата – најдобра издавачка куќа на WOMEX (2014, 2015, 2016 and 2017). Претходно има работено како промотер на клубови, ди-џеј и новинар. Силвиј е основач на „Glitterbeat Records“ чија специјалност се живите глобални звуци од Африка и светот. „Glitterbeat“ е изградена врз звуците и артистите кои ги трансцендираат културните пред-концепции и жанровската спецификација.