SagorОд 2007 година, Сагор е задолжен за целосната комуникација на Exit Festival. Настрана од EXIT, тој играл главна улога зад некои од најголемите концерти во регионот, со ѕвезди како Мадона, Ејми Вајнхаус, Ред Хот Чили Пеперс, Роби Вилијамс, Стинг, Ајрон Мејден, Боб Дилан, Енио Мориконе, Ози Озборн. Тој воедно е креатор на некои од најуспешните брендови во регионот и промотер на журки во градови како Лондон, Барселона, Виена, Брисел, Гласгов и Белград