RadeПовеќе од 10 години директно инволвиран во комплексноста на евент менаџментот. Претходно, адреналинот бил задоволен со FxPxOx и километрите поминати низ Европа. Како Production Manager во Пасворд, се грижи за здравјето на Таксират, Д Фестивал и комплетната програма на продукцијата. Верува дека за да го вклучиш мозокот и мислиш, добро би било пред сѐ, да го имаш.