luzerfest-2

ЛУЗЕР ФЕСТ ги собра потенцијалните финалисти, а вкупно 8 од сите пријавени артисти влегуваат во финалето. Првиот финалист на најдругарскиот Лузер Фест одлучивме да го одберете вие со вашите гласови! Останатите 7 ќе ги одбере тимот на Password Production. Поддржете ги младите музички сили! Гласајте за првиот финалист најдоцна до 30 октомври (недела)!

Македонски звучи супер!

За домашна: преслушајте дел од музиката на сите пријавени артисти на овој линк.

***Доколку имате проблем со отворање на формата за гласање , Ве молиме користете го следниот линк

Related Projects