NikolaБукинг менаџер, промотер и активен дел од суб-културната сцена на Струга. Еден од главните членови на INCA (initiative for independent cultural activism), како и продукциски менаџер на ДримОН Фестивалот. Дипломирал на Музичката академија во Скопје, а во моментов на мастер студии за дизајн на звук на FIOFA film academy.