MishkoДел од тимот на Скај Мјузик. Kариерата во музичкиот бизнис ја започнал во 1998 год. во Авалон Продукција. Во својата долгогодишна кариера работел како представник на промотерите и менаџер за продукција за некои од најголемите концерти на Балканот со интернационални музички ѕвезди како што се Iron Maiden, Lenny Kravitz, Amy Winehouse, Bob Dylan, Enrique Iglesias, David Guetta, Ozzy Osbourne, Moby, One Republic, Faithless, Billy Idol, фестивалите Zagreb Calling, Exit, Belgrade Calling, Sea Star, Ohrid Calling… како и со најголемите музички ѕвезди од поранешна Југославија. Тој бил и дел од извршната продукција на некои од најголемите музички ѕвезди во Македонија.