LukaЛука Ѓоргиевски, автор, претставник на новиот бран креативна музичка сила на македонската алтернативна сцена. Мулти инструменталист, со неколку официјални студиски изданија на бендовите во кои членува, неколку театарски проекти поткрепени со неговата музика, неколку клучни настапи, гостувања и соработки, еден план за во иднина. Ги завршува своите студии по психологија, затоа што не сака да ги остава работите незавршени…