TaksiratSite-02Австралиско-американскиот бенд, LIARS за време на 17 години постоење со 8 албуми ја демонстрира трансформацијата од врвен претставник на современата њујоршка денс-панк сцена до експерименталната денс-електроника која доминира во нивниот звук последните години.