Keprudhat-Taksirat-02Првиот успех на бендот е Converse Rubber Tracks одржан во Нови Сад , каде што го снимаа нивниот прв албум “Fajtu” во Studio M со познатипт продуцент Alan O’Connell. Настапија на Exit Festival 2015 со албумот “Fajtu”. Бендот продолжува со настапи и мини турнеи промовирајќи го вториот албум “N’trip”.