KUR-Taksirat-02Суперкултурна Мега-Хит Група.

Формирањето на овој состав е резултат на големото дружење во Кафе барот “Браво” помеѓу членовите на групите “Тотално Опуштање”, “No Name Nation”, “Бомбашки Процес”, “Жолтица на Бродот Баунти” и “Рок Агресори”. Имено членовите на овие групи решија да се состават во една дива орда и со здружени сили да се борат за ширење на рок културата.