It'sEveryoneElse-Taksirat-02Бендот ги поместува концепциите за електронската музика. Со само два вокали, два сајзера, испрекинати удари и семплови тие создаваат една апокалиптична симфонија, комбинирајќи нојз, хардкор, индустријал и поп кои удирaaт како огромен бран од бес и (политичко) незадоволство, но одржувајќи го игривиот призвук.