FREDERICФредерик Фареу ја започнал својата кариера како музичар (саксофон) од 1994-2006 и имал над 1000 настапи во Франција и надвор, со бендови како, Urban Sax и Les Fils de Teuhpu. Во 2006 година ја создава „Zn Production“ која работи како издавачка, букинг и менаџмент агенција. Главните артисти во ростерот се, Дубиоза Колектив, Есма Реџепова, Бобан Маркович, Саед Шанбехзадех, Ceux qui Marchent Debout, Les Fils de Teuhpu, Jim Murple Memorial, Balaphonics, Живели Оркестар. Како меѓународен промотер, тимот на агенцијата има организирано многу меѓународни тури со различни бендови. Во нивна организација е и фестивалот, „Welcome in Tziganie“