GOGOL BRODELLO

Location: MKC, Skopje

Date: 29.05.2018 

LORD OF THE DANCE

Location: VIP ARENA BORIS TRAJKOVSKI

 Date: 11.04.2018

LAIBACH

Location: MKC, Skopje 

Date: 27.03.2018 

KRAFTWERK

Location: VIP ARENA BORIS TRAJKOVSKI

Date: 27.02.2018

Влезниците за сите настани кои ќе се одржат во рамки на ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ се достапни преку продажната мрежа на МКтикетс