Djantrix-Taksirat-02Започна да настапува како диџеј на андерграунд забави и клубови кои брзо го позиционираа како истакнат психоделичен диџеј во Македонија. Како индивидуален уметник, Djantrix еволуираше со сериозен и софистициран фокус на интелигентна музика. Тој е специјализиран за создавање на уникатна психоделична музика.