DijanaСтрастен љубител на музика, фестивали и настани, со искуство како букинг агент, промотер, продукциски менаџер, проект и евент менаџер, артист менаџер, ПР и тур менаџер низ цела Европа. Живее во Лондон, а покрај многуте работи, инволвирана е и во продукција на фестивалите како Glastonbury, Outlook, Secret Garden Party, Dimensions. Работи и во Music Glue, водечката е-commerce платформа која директно ги поврзува артистите и фановите и овозможува продажба на дигитални содржини и билети за настани во повеќе валути и јазици.