DP-Taksirat-02„Крајно почитуван бенд составен од крајно бесрамни индивидуалци“. Еден од најдобрите хардкор панк бендови од Балканот. Отсвиреле безброј свирки, постојано ја градат базата на фанови и се институција во регионалниот мелодичен панк-рок – со гаранција за бесен помин на нивните изведби.