BobanБобан Лазовски е музички продуцент од Скопје, еден од повлијателните и продуктивни продуценти во жанрот прогресив транс. Својот интернационален успех го бележи од 2008 со проектот Egorythmia. Има бројни изданија за најреномираните издавачки куќи како што се Iono, Iboga, Perfecto Fluoro, Blue Tunes, Echoes и Plusquam, и редовно гостува на најголемите светски музички фестивали и клупски настани за електронска музика како Boom, Ozora, Fusion, Exit, Antaris, BAP, Universo Parallelo, Sunburn, EquinoxWorld of Trance и други. Egorythmia има соработувано со врвни музички продуценти, меѓу кои Ace Ventura, liquid Soul, Ritmo, Zen Mechanics, Perfect Stranger…