AnastasiosАнастасиос Диолатсиз е ко- основач и музички директор на „Reworks Festival“, највлијателниот и најдолго постоечкиот меѓународен фестивал во Грција. Тој е една од најважните фигури во современата електронска сцена на Грција. Ко-основач и музички директор на уметничкиот колектив: NON, кој има подржано над 1000 грчки артисти. Диолатзис бил говорник на бројни конференции, меѓу кои, „European Lab“ во Париз и Лион „Waves Vienna“, „Tallinn Music Week“, „Sonar+D“, „c/o pop“.